Pe zi ce trece mai multi oameni se bucura de un mediu rece si confortabil atat la birou cat si acasa, chiar in zilele cele mai fierbinti ale verii. Mediile lor de lucru nu mai sunt precum niste saune virtuale. Motivul fiind instalarea si ultilizarea corecta a unui aparat de aer conditionat.

Interventiile de service asupra aparatului de aer conditionat din biroul sau locuinta dumneavoastra trebuie realizate pe cat posibil, inainte ca functionarea acestuia sa devina defectuoasa.

Apelati (0724 278 266 / 0724 278 265) la servicii de mentenanta (intretinere) ale unui service specializat si veti beneficia de costuri mult reduse fata de cele de reparatie!

Perioada de functionare (durata de viata) a aparatului dumneavoastra de aer conditionat poate fi extinsa considerabil daca acesta beneficiaza de mentenanta si inspectii tehnice periodice, lunare sau trimestriale.

Tehnic Pro Sistem va ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat indiferent de marca sau provenienta:

  1. Montaj
  2. Mentenanta (intretinere)
  3. Igienizare
  4. Inspectii tehnice periodice
  5. Reparatii

Contactati-ne chiar astazi pentru orice problema legata de sistemul dumneavoastra de climatizare sau pentru achizitionarea unui apart nou de aer conditionat.

Vom raspunde prompt si cu profesionalism tuturor solicitarilor!