tehnologia inverter
Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului. Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale. Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.

Economie de energiePentru a reduce drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale, s-a acordat, in ultima vreme, o atentie considerabila produselor cu pompa de caldura datorita economiei de energie pe care o asigura. In fapt, pompele de caldura cu inverter au o eficienta energetica semnificativ mai mare decat echipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Ca rezultat, tehnologia DC Inverter va ajuta sa economisiti pana la 57% din energia consumata in racire si 66% din energia consumata in incalzire.
A NU SE INTELEGE CA „INVERTER” ESTE MARCA DE AER CONDITIONAT!!!Aceasta tehnologie poate fi gasita la toate marcile autohtone, incepand de la cele low-cost pana la cele de varf.