O unitate termică britanică (BTU) este o unitate standard de energie care este folosit în Statele Unite şi, uneori, în Marea Britanie, reprezintă cantitatea de energie termică necesară pentru a ridica temperatura unui kilogram de apă lichidă pură cu un grad Fahrenheit de la temperatura la care apa are densitatea cea mai mare (39 de grade Fahrenheit).Btu este o măsură în aşa-numitul sistem de unităţi de limba engleză (sistemul de picior-lire-al doilea). Alte ţări utilizează Joule, unitatea de energie în Sistemul Internaţional de Unităţi (SI). Un Btu este echivalent cu aproximativ 1055 jouli.
Btu este adesea folosit ca o specificaţie cantitativa pentru producători de energie sau de energie transferata in capacitatea de încălzire şi răcire, cum ar fi cuptoare, frigidere, şi de aer condiţionat.Producţia de căldură de echipamente de calculator este adesea specificat, astfel încât să poată fi luate în considerare atunci când planifică dimensiunea de sisteme de control al climei în clădiri. Dispozitivul de calcul a călduri de ieşire este exprimată în BTU pe oră. 3.7 BTU pe oră este echivalent cu 1 Watt de disipare a caldurii. 

bodybuilding clothing, hot bodz, muscle wear,Miles ELITE COLLECTION Dress Shirt what does primobolan do naked bodybuilding indian tube

alegere aparat aer conditionat