Simtiti miros de mucegai? Aerul conditionat nu mai functioneaza ca la inceput? Simtiti ca nu mai raceste aerul la fel de repede sau pur si simplu, e ceva in neregula?,

Este timpul sa apelati la o echipa de specialisti pentru service aer conditionat! Trebuie sa stiti ca este bine ca minim o data pe an aparatul sa fie revizuit! Aerul conditionat poate crea probleme grave de sanatate daca aparatul nu mai functioneaza corespunzator.

Un aparat de aer conditionat care nu are parte de service aer conditionat anual, poate contine microorganisme de genul sporilor de ciuperci, acarienilor si a bacteriilor.

 • • Revizia facuta in fiecare sezon lungeste viata aparatului cu cativa ani. Astfel, aparatul este intretinut si nu veti avea surprize neplacute sa se strice cand aveti mai multa nevoie de acesta.
 • • Revizia si mentenanta aerului conditionat trebuie facuta de experti in domeniu. Aceasta se face personalizat in functie de cativa factori importanti precum model, BTU si amplasare.
 • • Revizia va ajuta sa faceti economii. Chiar daca revizia se plateste firmei de specialisti, costurile reviziei sunt mult mai mici decat daca ar trebui sa inlocuiesti aparatul ca s-a stricat.

In timpul reviziei, specialistul va verifica atat unitatea interioara cat si cea exterioara. La unitatea interiora se verifica starea de curatenie a filtrelor si a prefiltrelor, starea evaporatorului si starea generala. La unitatea exterioara se verifica puterea absorbita, valoarea tensiunii de alimentare, sigurantele de protectie, contactoarele compresorului, verificarea presiunilor si temperaturilor de functionare, subracirea si supraincalzirea, curatenia aripioarelor condensatorului, a tavitei de recuperare a condensatului si a palelor ventilatorului.

Contactati-ne in cel mai scurt timp si va veti putea convinge de promptitudinea si profesionalismul echipei noastre.

Tehnic Pro Sistem va ofera urmatoarele servicii:

 1. Interventii si remedieri ale sistemelor de climatizare in max 24h;
 2. Evitarea chletuielilor suplimetare cu reparatiile aparatelor de aer conditionat;
 3. Asistenta tehnica imediata in caz de nevoie;
 4. Verificari periodice ale bunei functionari a aparatelor de aer conditionat;
 5. Constatarea din timp a defectiunilor si remediarea acestora.
 6. Identificarea si remedierea defectiunilor;
 7. Curatarea unitatii exterioare si a filtrelor la interior;
 8. Curatarea evaporatorului, condensatorului si tavii de condens;
 9. Verificarea legaturilor electrice;