Tehnic Pro Sistem peste 15 ani experienta in domeniu.

In  activitatea de pana acum,am acumulat o experienta bogata in domeniul instalatiilor de climatizare, de la aparate de aer conditionat pentru apartament pana la aparate de industriale, iar acest lucru este garantat de calitatea lucrarilor executate. De asemenea,Tehnic Pro Sistem se ocupa cu distribuirea aparatelor de aer conditionat produse de firme de prim rang, care de-a lungul timpului si-au creat un nume in domeniul instalatiilor de incalzire.

Aparatele de aer conditionat comercializate inglobeaza tehnologii de cel mai inalt nivel, functionand la parametrii optimi cu randament ridicat, asigurand confortul dorit in conditii de deplina siguranta in functionare, cu consumuri energetice reduse si cu respectarea normelor internationale de protectie a mediului. Gabaritele reduse si aspectul modern le asigura o integrare perfecta in orice tip de constructie.

Obiectivele noastre sunt acelea de a imbunatatii continuu serviciile oferite, atat in privinta montajelor efectuate, care sunt de o calitate superioara, cat si in privinta distribuirii aparatelor de aer conditionat. In acest scop, membrii echipei noastre au urmat cursuri de specilizare in sisteme de climatizare organizate de firme consacrate in domeniu.